Toyota AURIS (I) (2007 - 2013)

Vindrutetorkare på en Toyota AURIS (I) med gamla torkarblad är oftast till liten hjälp när vindrutan behöver rengöras. Om det är dags att köpa nya torkarblad till din Toyota AURIS (I) så hjälper vi dig att köpa torkarblad på nätet till bästa möjliga pris. Det finns flera företag som säljer torkarblad som passar till Toyota AURIS (I) på nätet.

Något som kan variera i utbudet mellan olika webbshoppar är, förutom priset, tillverkaren av torkarbladen. Olika tillverkare av torkarblad för Toyota AURIS (I) kan ha varierande kvalitet på torkarbladen. Ofta får man vad man betalar för, så om du köper torkarblad till Toyota AURIS (I) från en tillverkare i en något högre prisklass så kan det även vara som så att kvaliteten är högre.

När du köper torkarblad till Toyota AURIS (I) kan du antingen välja att köpa torkarbladen styckvis eller som ett paket. Till framrutan på en Toyota AURIS (I) kan du köpa vänster torkarblad och höger torkarblad separat eller som ett paket som innehåller båda. Glöm inte bort att köpa nytt torkarblad till bakrutan om din Toyota AURIS (I) även har vindrutetorkare på bakrutan.

Torkarblad på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer torkarblad som passar till Toyota AURIS (I). Du kan enkelt jämföra priserna på torkarblad till Toyota AURIS (I) genom att besöka flera webbshoppar. Tänk dock på att olika tillverkares torkarblad kan vara av olika kvalitet.

Torkarblad från Winparts

Winparts har över 1500 varianter på torkarblad att välja på från tillverkare såsom Bosch, Valeo, SWF och Champion. Torkarblad finns till Toyota och flera andra biltillverkare. Du hittar lätt torkarblad som passar din Toyota AURIS (I) genom att ange bilens registreringsnummer i deras webbshop. Snabbt, smidigt och ofta även lägsta priset på torkarblad för Toyota AURIS (I)!

Besök
Torkarblad från Skruvat

Hos Skruvat hittar du ett stort utbud av torkarblad till Toyota AURIS (I) och andra bilar från Toyota. Torkarblad till bra pris med snabba leveranser direkt från Skruvats lager.

Besök
Torkarblad från Bildelar-Online

Bildelar-Online är en reservdelsbutik på nätet som bland annat säljer torkarblad till bilar av de flesta märkena, även till Toyota. Torkarbladen kommer exempelvis från tillverkare såsom Bosch, Continental och Champion.

Besök
Fakta
TillverkareToyota
ModellAURIS (I)
Första tillverkningsår2007
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla information om fordon med företagen som säljer torkarblad innan någon beställning görs. Att ange fordonets registreringsnummer vid beställning från ett företag hjälper till att säkerställa att torkarbladen passar din Toyota AURIS (I).