Tesla MODEL X 4WD (2016 - 2017)

Vindrutetorkare på en Tesla MODEL X 4WD med gamla torkarblad är oftast till liten hjälp när vindrutan behöver rengöras. Om det är dags att köpa nya torkarblad till din Tesla MODEL X 4WD så hjälper vi dig att köpa torkarblad på nätet till bästa möjliga pris. Det finns flera företag som säljer torkarblad som passar till Tesla MODEL X 4WD på nätet.

Något som kan variera i utbudet mellan olika webbshoppar är, förutom priset, tillverkaren av torkarbladen. Olika tillverkare av torkarblad för Tesla MODEL X 4WD kan ha varierande kvalitet på torkarbladen. Ofta får man vad man betalar för, så om du köper torkarblad till Tesla MODEL X 4WD från en tillverkare i en något högre prisklass så kan det även vara som så att kvaliteten är högre.

När du köper torkarblad till Tesla MODEL X 4WD kan du antingen välja att köpa torkarbladen styckvis eller som ett paket. Till framrutan på en Tesla MODEL X 4WD kan du köpa vänster torkarblad och höger torkarblad separat eller som ett paket som innehåller båda. Glöm inte bort att köpa nytt torkarblad till bakrutan om din Tesla MODEL X 4WD även har vindrutetorkare på bakrutan.

Torkarblad på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer torkarblad som passar till Tesla MODEL X 4WD. Du kan enkelt jämföra priserna på torkarblad till Tesla MODEL X 4WD genom att besöka flera webbshoppar. Tänk dock på att olika tillverkares torkarblad kan vara av olika kvalitet.

Torkarblad från Winparts

Winparts har över 1500 varianter på torkarblad att välja på från tillverkare såsom Bosch, Valeo, SWF och Champion. Torkarblad finns till Tesla och flera andra biltillverkare. Du hittar lätt torkarblad som passar din Tesla MODEL X 4WD genom att ange bilens registreringsnummer i deras webbshop. Snabbt, smidigt och ofta även lägsta priset på torkarblad för Tesla MODEL X 4WD!

Besök
Torkarblad från Bildelar-Online

Bildelar-Online är en reservdelsbutik på nätet som bland annat säljer torkarblad till bilar av de flesta märkena, även till Tesla. Torkarbladen kommer exempelvis från tillverkare såsom Bosch, Continental och Champion.

Besök
Fakta
TillverkareTesla
ModellMODEL X 4WD
Första tillverkningsår2016
Sista tillverkningsår2017

Det är alltid bra att dubbelkolla information om fordon med företagen som säljer torkarblad innan någon beställning görs. Att ange fordonets registreringsnummer vid beställning från ett företag hjälper till att säkerställa att torkarbladen passar din Tesla MODEL X 4WD.