Renault 11 (1984 - 1989)

Vindrutetorkare på en Renault 11 med gamla torkarblad är oftast till liten hjälp när vindrutan behöver rengöras. Om det är dags att köpa nya torkarblad till din Renault 11 så hjälper vi dig att köpa torkarblad på nätet till bästa möjliga pris. Det finns flera företag som säljer torkarblad som passar till Renault 11 på nätet.

Något som kan variera i utbudet mellan olika webbshoppar är, förutom priset, tillverkaren av torkarbladen. Olika tillverkare av torkarblad för Renault 11 kan ha varierande kvalitet på torkarbladen. Ofta får man vad man betalar för, så om du köper torkarblad till Renault 11 från en tillverkare i en något högre prisklass så kan det även vara som så att kvaliteten är högre.

När du köper torkarblad till Renault 11 kan du antingen välja att köpa torkarbladen styckvis eller som ett paket. Till framrutan på en Renault 11 kan du köpa vänster torkarblad och höger torkarblad separat eller som ett paket som innehåller båda. Glöm inte bort att köpa nytt torkarblad till bakrutan om din Renault 11 även har vindrutetorkare på bakrutan.

Torkarblad på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer torkarblad som passar till Renault 11. Du kan enkelt jämföra priserna på torkarblad till Renault 11 genom att besöka flera webbshoppar. Tänk dock på att olika tillverkares torkarblad kan vara av olika kvalitet.

Originaltorkarblad från Autoexperten

Autoexperten förespråkar användning av torkarblad av originalkvalitet från just de varumärken som levererar originaltorkarblad till Renault och de andra biltillverkarna. Två av de stora tillverkarna av originaltorkarblad är SWF och Bosch och det är från deras sortiment du mestadels hittar torkarblad hos Autoexperten. Hos Autoexperten anger du bilens registreringsnummer och får då automatiskt fram torkarblad som passar din Renault 11.

Besök
Torkarblad från Winparts

Winparts har över 1500 varianter på torkarblad att välja på från tillverkare såsom Bosch, Valeo, SWF och Champion. Torkarblad finns till Renault och flera andra biltillverkare. Du hittar lätt torkarblad som passar din Renault 11 genom att ange bilens registreringsnummer i deras webbshop. Snabbt, smidigt och ofta även lägsta priset på torkarblad för Renault 11!

Besök
Torkarblad från Skruvat

Hos Skruvat hittar du ett stort utbud av torkarblad till Renault 11 och andra bilar från Renault. Torkarblad till bra pris med snabba leveranser direkt från Skruvats lager.

Besök
Torkarblad från Bildelar-Online

Bildelar-Online är en reservdelsbutik på nätet som bland annat säljer torkarblad till bilar av de flesta märkena, även till Renault. Torkarbladen kommer exempelvis från tillverkare såsom Bosch, Continental och Champion.

Besök
Fakta
TillverkareRenault
Modell11
Första tillverkningsår1984
Sista tillverkningsår1989

Det är alltid bra att dubbelkolla information om fordon med företagen som säljer torkarblad innan någon beställning görs. Att ange fordonets registreringsnummer vid beställning från ett företag hjälper till att säkerställa att torkarbladen passar din Renault 11.